Wednesday, August 25, 2010

Teine päev-Cellie kohtub oma õdede ja emaga

Sõitsime külla Anne perele. Seal toimus esimene pesakonna kokkutulek peale kutsikate lahutamist emast. Algul tuli koertel oma positsioonid paika panna. Paistis, et väike õde Candy sinna positsioonivõitlusse ei kippunud. Vanem õde Berta ja Cellie tahtsid mõlemad algul emaga jõudu katsuda, kuid Cellie lõpuks taandus. Tegelikult polnud seal midagi vägivaldset nende mängus- koerad lihtsalt mürasid omavahel. Kõrvalt vaadates tekkis aga algul päris kõhe tunne. Paistis, et Berta ja Elsi mängisid omavahel kõige hoogsamalt. Cellie leidis endale näritava "sussi" ja tegeles sellega, üritades seda teiste eest ära peita. Tore oli! Kahjuks kauaks jääda ei saanud.
Õhtul oli teine külaskäik veel plaanis. Käisime Lasnamäel Viljari sünnipäeval. Seal oli 3 väikest last, kes kõik tahtsid Cellie`ga tuttavaks saada. Cellie suhtus lastesse hästi ja lubas end süllegi võtta.
Öösel tahtis Cellie voodisse ronida, kuid juhatasime ta tagasi oma pessa. Korra ärkas ta üles öösel- läks vett jooma, peale seda juhatasin ta kohe ajalehele pissile. Siis läks Cellie tagasi magama oma pesasse.

No comments:

Post a Comment