Sunday, September 30, 2012

29.09 mitteametlikul agilityvõistlusel Poris

Osalesime PAHA ry korraldatud mitteametlikul agilityvõistlusel kahes jooksus:

1) võistlevate koerte klassi aglityrada. Stardis läks taas palju aega, enne kui Cellie lamama sain. Õnneks jäi püsima. Jooksus tuli 2 viga, lisaks ajaviga. Üks viga tuli poomil- koer hüppas poomi tõusva osa pealt maha (ei tea, millest see tingitud võis olla, ta pole seda varem teinud).Teine viga tuli tõkkepuu maha kukkumisest. Aja viga siis tulenes sellest, et aega kaotasime järgmiselt: poom tuli uuesti teha ja A peal jäi laskuva osa peal seisma ja ootama. A lõpus ta õnneks ei hüpanud!
Mini klassis osales mu teada 12 koera ja saime 5. koha.


2) võistlevate koerte klassi hüpperada. Stardis sain ta lamama, aga kui eemale kõndisin, siis tõusis püsti. Liikuma hakkas ikkagi kutsumise peale. Rada oli päris keeruline mu meelest, aga meil läks päris hästi. Tuli ainult üks viga. Nimelt ei õnnestunud slaalomisse sisenemine, aga saime selle korrigeeritud. Kontakt oli rajal Celliega väga hea ja ta tegi täpselt seda, mida talle näitasin.
Osalejaid oli mini klassis umbes 10. Saavutasime 3. koha. Me oleksime selle jooksu võitnud, kui poleks seda ühte viga slaalomi juures tulnud, sest ajaliselt olime kiiremad, teised aga tegid raja puhtalt.
hüpperajal 3.koht


Õe pere oli kaasa elamas meie võistlemisele. Väga lahe oli!

No comments:

Post a Comment